loading...
پژوهشکده مرجع پژوهش دانش آموزان
آخرین ارسال های انجمن
باقی بازدید : 1704 چهارشنبه 22 مرداد 1393 نظرات (0)

https://rozup.ir/up/mostafabaghi/Pictures/list_w-b.pngسینوهه

https://rozup.ir/up/mostafabaghi/Pictures/entry-li.pngذبیح الله منصوری

https://rozup.ir/up/mostafabaghi/Pictures/entry-li.png1035 صفحه

https://rozup.ir/up/mostafabaghi/Pictures/entry-li.pngناشر : نگارستان کتاب

درباره كتاب :

“سینوهه” بر اساس وقایع دوران فرعون آخناتون توسط میکا والتاری نوشته شده است. سینوهه در سال 1945 میلادی نوشته شده و توسط ذبیح‌الله منصوری،مترجم بزرگ پارسی زبان، به فارسی ترجمه و تالیف گردیده است اما بعد ها توسط افراد دیگری مانند هادی عادل پور داوود نعمت اللهی نیز بازترجمه شده است. فیلمی نیز بر اساس سینوهه در سال ۱۹۵۴ ساخته شده‌است. اصل داستان سینوهه بسیار قدیمی تر از زمان فرعون آخناتون است،اما میکا والتاری از منابع بسیار دقیق استفاده کرده و وقایع مربوط به زمان این فرعون را با داستان به جا مانده از سینوهه ترکیب نموده است.[...]

شناسنامه کتاب:

—————————

  1. عنوان: سینوهه
  2. ناشر: نگارستان کتاب
  3. تعداد صفحات:۱۰۳۵ صفحه
  4. مترجم: ذبیح الله منصوری
  5. نویسنده: میکا والتاری

https://rozup.ir/up/mostafabaghi/Pictures/history-book-18.jpg

درباره کتاب سینوهه:
“سینوهه” بر اساس وقایع دوران فرعون آخناتون توسط میکا والتاری نوشته شده است. سینوهه در سال ۱۹۴۵ میلادی نوشته شده و توسط ذبیح‌الله منصوری،مترجم بزرگ پارسی زبان، به فارسی ترجمه و تالیف گردیده است اما بعد ها توسط افراد دیگری مانند هادی عادل پور داوود نعمت اللهی نیز بازترجمه شده است. فیلمی نیز بر اساس سینوهه در سال ۱۹۵۴ ساخته شده‌است. اصل داستان سینوهه بسیار قدیمی تر از زمان فرعون آخناتون است،اما میکا والتاری از منابع بسیار دقیق استفاده کرده و وقایع مربوط به زمان این فرعون را با داستان به جا مانده از سینوهه ترکیب نموده است.

درباره نویسنده:
میکا تویمی والتاری (به فنلاندی: Mika Toimi Waltari) نویسندهٔ نام آور فنلاندی در ۱۹ سپتامبر سال ۱۹۰۸ در شهر هلسینکی در یک خانوادهٔ متوسط به دنیا آمد. پس از اتمام آموزش ابتدایی، در دانشگاه هلسینکی شروع به آموختن کرد و در سال ۱۹۲۹ در رشتهٔ فلسفه فارغ التحصیل شد. پس از آن به فرانسه رفت و در مطبوعات فرانسه شروع به کار کرد. او پس از آن وقت خود را بیشتر صرف نوشتن داستان‌های تاریخی کرد.داستان‌های او به زودی توجه منتقدین را به خود جلب کرد و آثارش به زبان‌های گوناگون ترجمه شد.
رمان‌های او واقعیت هایی است که با رخدادهای تاریخی، اسطوره‌ها و افکار وی،آمیخته شده است. او  در سال ۱۹۷۹ در سن هفتاد سالگی درگذشت. کتاب سینوهه مهمترین اثر این نویسنده میباشد.

مقدمه ای از سینوهه:
من این کتاب را برای مدح خدایان نمینویسم زیرا از خدایان خسته شده ام. من این کتاب را برای مدح فراعنه نمینویسم زیرا از فراعنه هم به تنگ آمده ام؛ من این کتاب را فقط برای خودم مینویسم بدون اینکه در انتظار پاداش باشم یا اینکه بخواهم نام خود را در جهان باقی بگذارم. آنقدر در زندگی زجر کشیده ام که از همه چیز حتی امیدواری تحصیل نام جاوید، سیرم؛ من این کتاب را فقط برای این مینویسم که خود را راضی کنم. هرچه تا امروز نوشته شده، یا برای این بوده که به خدایان خوشامد بگویند یا برای اینکه انسان را راضی کنند. من فرعونها را جزو انسان میدانم زیرا آنها با ما فرقی ندارند و من این موضوع را از روی ایمان میگویم. هرکس که چیزی مینویسد امیدوار است که دیگران بعد از وی کتابش را بخوانند و تمجیدش کنند و نامش را فراموش ننمایند به همین جهت ایمان خود را زیر پای میگذارد و همرنگ جماعت میشود و مهمل ترین و سخیفترین گفته ها را که خود بدان معتقد نیست مینویسد. من در مدت عمر خود چیزها دیده ام، مشاهده کردم که پسری مقابل چشم من پدر خود خود را کشت. دیده ام که فقرا علیه اغنیا حتی طبقه خدایان قیام کرده اند، دیدم کسانی را که در ظروف زرین شراب میآشامیدند، کنار رودخانه با کف دست آب مینوشیدند، دیدم کسانی که زر خود با قپان وزن میکردند، زن خود را برای یک دستبند مسی به سیاهپوستان فروختند تا اینکه بتوانند برای اطفال همان زن، نان خریداری کنند. من در زندگی همه چیز داشتم، میخواستم چیزی به دست بیاورم که لازمه بدست آوردن آن این است که انسان همه چیز را از دست بدهد. من میخواستم حقیقت حکم فرما باشد و ریا و دروغ و ظاهرسازی از بین برود و نمیدانستم که حکمفرمایی حقیقت در زندگی انسان امری محال است و هرکس که راستگو باشد و با راستگویی زندگی کند باید همه چیز را از دست بدهد و من باید خیلی خوشوقت باشم که هنوز ثروت خویش را حفظ کرده ام.

نظر پژوهشکده:

اگر نظر مارا می خواهید بدانید،بهتر است بگوییم که بی دریغ سینوهه بهترین اثر میکا والتاری هست.

زیبایی سخن و پیوستگی متن از ویژگی بارز این کتاب می باشد که به خوبی جلوه می کند.در این کتاب کوچکترین مسائل از نظر نویسنده خارج نشده است و گیرایی خاص خود را دارد.

چیز بیشتری از سینوهه نمی توان گفت.بهترین توصیه ای که می توانیم بکنیم این است که این کتاب را تهیه کرده و مطالعه نمایید!ما به شما قول می دهیم که پشیمان نمی شوید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 83
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 45
  • آی پی دیروز : 66
  • بازدید امروز : 526
  • باردید دیروز : 214
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 1,872
  • بازدید ماه : 4,176
  • بازدید سال : 42,750
  • بازدید کلی : 672,146
  • کدهای اختصاصی